Utrecht vs Emmen

Utrecht vs EmmenUtrechtEmmen

⚽ 2023-05-28 – Eredivisie

 

Utrecht vs Emmen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Utrecht en Emmen wordt op 2023-05-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Silberbauer heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Emmen 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Utrecht vs Emmen, behaalde Utrecht 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Emmen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Utrecht: n/a
  • voor Emmen: n/a

Utrecht vs Emmen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Utrecht en Emmen:

Datum Uitslagen
2022-08-20 Emmen 3 – 2 Utrecht
2021-02-27 Utrecht 0 – 1 Emmen
2020-12-22 Emmen 2 – 3 Utrecht
2019-09-14 Utrecht 3 – 1 Emmen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Utrecht vs Emmen H2H pagina aan.

Utrecht vs Emmen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Utrecht vs Emmen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Emmen gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Utrecht vs Emmen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Emmen gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Utrecht tegen Emmen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Utrecht tegen Emmen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utrecht vs Emmen?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,