Utrecht vs Excelsior

Utrecht vs ExcelsiorUtrechtExcelsior

⚽ 2023-11-12 – Eredivisie

 

Utrecht vs Excelsior Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Utrecht en Excelsior wordt op 2023-11-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Jans heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Excelsior 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Utrecht vs Excelsior, behaalde Utrecht 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Excelsior uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Utrecht: n/a
  • voor Excelsior: n/a

Utrecht vs Excelsior Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Utrecht en Excelsior:

Datum Uitslagen
2023-01-25 Utrecht 1 – 0 Excelsior
2022-10-02 Excelsior 0 – 1 Utrecht
2019-02-23 Utrecht 0 – 0 Excelsior
2018-11-30 Excelsior 3 – 3 Utrecht

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Utrecht vs Excelsior H2H pagina aan.

Utrecht vs Excelsior voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Utrecht vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Utrecht vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Utrecht - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Utrecht tegen Excelsior?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Utrecht tegen Excelsior te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Utrecht vs Excelsior?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd