Valencia vs Alba Berlin

Valencia vs Alba BerlinValenciaAlba Berlin

🏀 2023-11-02 – Euroleague

 

Valencia vs Alba Berlin Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Valencia tegen Alba Berlin in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-11-02. De thuisploeg komt met 6 overwinningen uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden, terwijl Alba Berlin een 0.800 procent winstpercentage heeft uit de laatste 5 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Valencia met 1 overwinningen thuis, terwijl Alba Berlin 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Valencia een gemiddeld puntenverschil van 3.7 punten, terwijl Alba Berlin een gemiddeld puntenverschil van 17.4 punten heeft:

  • Valencia: 80.3 gemiddelde punten voor, 76.6 gemiddelde punten tegen
  • Alba Berlin: 100.0 gemiddelde punten voor, 82.6 gemiddelde punten tegen

Valencia vs Alba Berlin Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Valencia en Alba Berlin:

Datum Uitslagen
2023-01-26 Alba Berlin 88 – 94 Valencia
2022-10-27 Valencia 87 – 73 Alba Berlin
2021-04-02 Alba Berlin 86 – 90 Valencia
2020-12-03 Valencia 92 – 100 Alba Berlin

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Valencia tegen Alba Berlin wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Valencia vs Alba Berlin Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Valencia en Alba Berlin en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Valencia vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Valencia tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Valencia vs Alba Berlin Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Valencia tegen Alba Berlin die in de Euroleague op 2023-11-02 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Valencia tegen Alba Berlin?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Valencia tegen Alba Berlin, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Valencia vs Alba Berlin?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd