Valencia vs Granada

Valencia vs GranadaValenciaGranada

⚽ 2023-11-05 – La Liga

 

Valencia vs Granada Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Valencia en Granada wordt op 2023-11-05 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 15:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach Rubén Baraja heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Granada 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Valencia vs Granada, behaalde Valencia 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Granada uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Valencia: n/a
  • voor Granada: Samu(1 goals/match);

Valencia vs Granada Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Valencia en Granada:

Datum Uitslagen
2022-03-05 Valencia 3 – 1 Granada
2021-08-21 Granada 1 – 1 Valencia
2021-03-21 Valencia 2 – 1 Granada
2020-12-30 Granada 2 – 1 Valencia

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Valencia vs Granada H2H pagina aan.

Valencia vs Granada voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Valencia vs Granada Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Valencia - Granada gespeeld in de La Liga op 2023-11-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Valencia vs Granada Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Valencia - Granada gespeeld in de La Liga op 2023-11-05 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Valencia tegen Granada?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Valencia tegen Granada te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Valencia vs Granada?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,

Verifieer je leeftijd