Valencia vs Las Palmas

Valencia vs Las PalmasValenciaLas Palmas

⚽ 2023-08-18 – La Liga

 

Valencia vs Las Palmas Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Valencia en Las Palmas wordt op 2023-08-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 19:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Rubén Baraja heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Las Palmas 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Valencia vs Las Palmas, behaalde Valencia 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Las Palmas uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Valencia: M. Diakhaby(1 goals/match);Javi Guerra(1 goals/match);
  • voor Las Palmas: Jonathan Viera(1 goals/match);

Valencia vs Las Palmas Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Valencia en Las Palmas:

Datum Uitslagen
2018-01-20 Las Palmas 2 – 1 Valencia
2018-01-09 Valencia 4 – 0 Las Palmas
2018-01-03 Las Palmas 1 – 1 Valencia
2017-08-18 Valencia 1 – 0 Las Palmas

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Valencia vs Las Palmas H2H pagina aan.

Valencia vs Las Palmas voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Valencia vs Las Palmas Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Valencia - Las Palmas gespeeld in de La Liga op 2023-08-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Valencia vs Las Palmas Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Valencia - Las Palmas gespeeld in de La Liga op 2023-08-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Valencia tegen Las Palmas?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Valencia tegen Las Palmas te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Valencia vs Las Palmas?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl