Valencia vs Olympiakos

Valencia vs OlympiakosValenciaOlympiakos

🏀 2023-02-24 – Euroleague

 

Valencia vs Olympiakos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Valencia tegen Olympiakos in de Euroleague begint om 19:30 op 2023-02-24. De thuisploeg komt met 10 overwinningen uit de laatste 20 gespeelde wedstrijden, terwijl Olympiakos een 1.000 procent winstpercentage heeft uit de laatste 15 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Valencia met 0 overwinningen thuis, terwijl Olympiakos 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Valencia een gemiddeld puntenverschil van 0.8 punten, terwijl Olympiakos een gemiddeld puntenverschil van 23.4 punten heeft:

  • Valencia: 85.5 gemiddelde punten voor, 84.7 gemiddelde punten tegen
  • Olympiakos: 93.6 gemiddelde punten voor, 70.2 gemiddelde punten tegen

Valencia vs Olympiakos Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Valencia en Olympiakos:

Datum Uitslagen
2022-11-04 Olympiakos 82 – 83 Valencia
2021-03-31 Valencia 79 – 88 Olympiakos
2020-12-16 Olympiakos 85 – 96 Valencia
n/a n/a

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Valencia tegen Olympiakos wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Valencia vs Olympiakos Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Valencia en Olympiakos en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Valencia vs Olympiakos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Valencia tegen Olympiakos die in de Euroleague op 2023-02-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Valencia vs Olympiakos Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Valencia tegen Olympiakos die in de Euroleague op 2023-02-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Valencia tegen Olympiakos?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Valencia tegen Olympiakos, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Valencia vs Olympiakos?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,