Villarreal vs Almeria

Villarreal vs AlmeriaVillarrealAlmeria

⚽ 2023-09-17 – La Liga

 

Villarreal vs Almeria Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Villarreal en Almeria wordt op 2023-09-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de La Liga staat op 14:15 GMT. De ploeg onder leiding van coach Quique Setién heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almeria 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Villarreal vs Almeria, behaalde Villarreal 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Almeria uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Villarreal: n/a
  • voor Almeria: n/a

Villarreal vs Almeria Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Villarreal en Almeria:

Datum Uitslagen
2023-03-04 Almeria 0 – 2 Villarreal
2022-10-23 Villarreal 2 – 1 Almeria
2018-12-05 Villarreal 8 – 0 Almeria
2018-11-01 Almeria 3 – 3 Villarreal

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Villarreal vs Almeria H2H pagina aan.

Villarreal vs Almeria voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Villarreal vs Almeria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Villarreal - Almeria gespeeld in de La Liga op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Villarreal vs Almeria Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Villarreal - Almeria gespeeld in de La Liga op 2023-09-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Villarreal tegen Almeria?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Villarreal tegen Almeria te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Villarreal vs Almeria?

Geplaatst in La Liga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl