Volendam vs Excelsior

Volendam vs ExcelsiorVolendamExcelsior

⚽ 2023-05-28 – Eredivisie

 

Volendam vs Excelsior Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Volendam en Excelsior wordt op 2023-05-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 12:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach W. Jonk heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Excelsior 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Volendam vs Excelsior, behaalde Volendam 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Excelsior uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Volendam: n/a
  • voor Excelsior: n/a

Volendam vs Excelsior Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Volendam en Excelsior:

Datum Uitslagen
2023-01-20 Excelsior 2 – 0 Volendam
2022-03-11 Volendam 2 – 5 Excelsior
2021-08-20 Excelsior 1 – 1 Volendam
2021-02-05 Volendam 0 – 2 Excelsior

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Volendam vs Excelsior H2H pagina aan.

Volendam vs Excelsior voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Volendam vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Volendam - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Volendam vs Excelsior Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Volendam - Excelsior gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Volendam tegen Excelsior?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Volendam tegen Excelsior te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Volendam vs Excelsior?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,