Volendam vs Sparta Rotterdam

Volendam vs Sparta RotterdamVolendamSparta Rotterdam

⚽ 2023-11-12 – Eredivisie

 

Volendam vs Sparta Rotterdam Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Volendam en Sparta Rotterdam wordt op 2023-11-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Kohler heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Sparta Rotterdam 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Volendam vs Sparta Rotterdam, behaalde Volendam 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Sparta Rotterdam uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Volendam: n/a
  • voor Sparta Rotterdam: n/a

Volendam vs Sparta Rotterdam Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Volendam en Sparta Rotterdam:

Datum Uitslagen
2023-05-13 Volendam 2 – 1 Sparta Rotterdam
2022-09-03 Sparta Rotterdam 4 – 0 Volendam
2019-10-30 Sparta Rotterdam 1 – 0 Volendam
2017-01-24 Volendam 1 – 1 Sparta Rotterdam

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Volendam vs Sparta Rotterdam H2H pagina aan.

Volendam vs Sparta Rotterdam voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Volendam vs Sparta Rotterdam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Volendam - Sparta Rotterdam gespeeld in de Eredivisie op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Volendam vs Sparta Rotterdam Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Volendam - Sparta Rotterdam gespeeld in de Eredivisie op 2023-11-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Volendam tegen Sparta Rotterdam?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Volendam tegen Sparta Rotterdam te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Volendam vs Sparta Rotterdam?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd