Volendam vs Utrecht

Volendam vs UtrechtVolendamUtrecht

⚽ 2023-10-06 – Eredivisie

 

Volendam vs Utrecht Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Volendam en Utrecht wordt op 2023-10-06 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Kohler heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Utrecht 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Volendam vs Utrecht, behaalde Volendam 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Utrecht uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Volendam: n/a
  • voor Utrecht: n/a

Volendam vs Utrecht Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Volendam en Utrecht:

Datum Uitslagen
2023-04-02 Utrecht 0 – 0 Volendam
2022-11-12 Volendam 0 – 4 Utrecht
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Volendam vs Utrecht H2H pagina aan.

Volendam vs Utrecht voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Volendam vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Volendam - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Volendam vs Utrecht Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Volendam - Utrecht gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-06 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Volendam tegen Utrecht?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Volendam tegen Utrecht te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Volendam vs Utrecht?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,

Verifieer je leeftijd