VVV vs Almere City

VVV vs Almere CityVVVAlmere City

⚽ 2023-05-30 – Eredivisie

 

VVV vs Almere City Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen VVV en Almere City wordt op 2023-05-30 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Kruijs heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almere City 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen VVV vs Almere City, behaalde VVV 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Almere City uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor VVV: n/a
  • voor Almere City: n/a

VVV vs Almere City Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen VVV en Almere City:

Datum Uitslagen
2023-03-13 Almere City 1 – 3 VVV
2022-08-05 VVV 3 – 0 Almere City
2022-02-25 Almere City 0 – 1 VVV
2021-08-21 VVV 2 – 1 Almere City

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de VVV vs Almere City H2H pagina aan.

VVV vs Almere City voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

VVV vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd VVV - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

VVV vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd VVV - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-30 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op VVV tegen Almere City?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd VVV tegen Almere City te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd VVV vs Almere City?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl