Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers

Washington Wizards vs Cleveland CavaliersWashington WizardsCleveland Cavaliers

🏀 2023-02-07 – NBA

 

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Washington Wizards tegen Cleveland Cavaliers in de NBA begint om 01:00 op 2023-02-07. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 52 gespeelde wedstrijden, terwijl Cleveland Cavaliers een 0.593 procent winstpercentage heeft uit de laatste 54 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Washington Wizards met 1 overwinningen thuis, terwijl Cleveland Cavaliers 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -0.2 punten, terwijl Cleveland Cavaliers een gemiddeld puntenverschil van 4.7 punten heeft:

  • Washington Wizards: 113.3 gemiddelde punten voor, 113.5 gemiddelde punten tegen
  • Cleveland Cavaliers: 111.6 gemiddelde punten voor, 106.9 gemiddelde punten tegen

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Washington Wizards en Cleveland Cavaliers:

Datum Uitslagen
2022-10-24 Cleveland Cavaliers – Washington Wizards
2022-02-27 Cleveland Cavaliers 92 – 86 Washington Wizards
2021-12-31 Washington Wizards 110 – 93 Cleveland Cavaliers
2021-12-04 Washington Wizards 101 – 116 Cleveland Cavaliers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Washington Wizards tegen Cleveland Cavaliers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Washington Wizards en Cleveland Cavaliers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Cleveland Cavaliers die in de NBA op 2023-02-07 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Washington Wizards tegen Cleveland Cavaliers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Cleveland Cavaliers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers?

Geplaatst in NBA Getagd met ,