Washington Wizards vs Toronto Raptors

Washington Wizards vs Toronto RaptorsWashington WizardsToronto Raptors

🏀 2023-03-03 – NBA

 

Washington Wizards vs Toronto Raptors Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Washington Wizards tegen Toronto Raptors in de NBA begint om 01:00 op 2023-03-03. De thuisploeg komt met 29 overwinningen uit de laatste 61 gespeelde wedstrijden, terwijl Toronto Raptors een 0.492 procent winstpercentage heeft uit de laatste 63 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Washington Wizards met 0 overwinningen thuis, terwijl Toronto Raptors 2 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Washington Wizards een gemiddeld puntenverschil van -0.1 punten, terwijl Toronto Raptors een gemiddeld puntenverschil van 0.7 punten heeft:

  • Washington Wizards: 113.1 gemiddelde punten voor, 113.2 gemiddelde punten tegen
  • Toronto Raptors: 112.6 gemiddelde punten voor, 111.9 gemiddelde punten tegen

Washington Wizards vs Toronto Raptors Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Washington Wizards en Toronto Raptors:

Datum Uitslagen
2022-01-22 Washington Wizards 105 – 109 Toronto Raptors
2021-12-05 Toronto Raptors 102 – 90 Washington Wizards
2021-11-04 Washington Wizards 100 – 109 Toronto Raptors
2021-10-21 Toronto Raptors 83 – 98 Washington Wizards

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Washington Wizards tegen Toronto Raptors wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Washington Wizards vs Toronto Raptors Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Washington Wizards en Toronto Raptors en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Washington Wizards vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2023-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Washington Wizards vs Toronto Raptors Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Toronto Raptors die in de NBA op 2023-03-03 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Washington Wizards tegen Toronto Raptors?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Washington Wizards tegen Toronto Raptors, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Washington Wizards vs Toronto Raptors?

Geplaatst in NBA Getagd met ,