Werder Bremen vs Bayern Munich

Werder Bremen vs Bayern MunichWerder BremenBayern Munich

⚽ 2023-08-18 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Bayern Munich Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Werder Bremen en Bayern Munich wordt op 2023-08-18 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach O. Werner heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayern Munich 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Werder Bremen vs Bayern Munich, behaalde Werder Bremen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayern Munich uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Werder Bremen: n/a
  • voor Bayern Munich: n/a

Werder Bremen vs Bayern Munich Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Werder Bremen en Bayern Munich:

Datum Uitslagen
2023-05-06 Werder Bremen 1 – 2 Bayern Munich
2022-11-08 Bayern Munich 6 – 1 Werder Bremen
2021-03-13 Werder Bremen 1 – 3 Bayern Munich
2020-11-21 Bayern Munich 1 – 1 Werder Bremen

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Werder Bremen vs Bayern Munich H2H pagina aan.

Werder Bremen vs Bayern Munich voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Werder Bremen vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Werder Bremen - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2023-08-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Werder Bremen vs Bayern Munich Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Werder Bremen - Bayern Munich gespeeld in de Bundesliga op 2023-08-18 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Werder Bremen tegen Bayern Munich?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Werder Bremen tegen Bayern Munich te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Werder Bremen vs Bayern Munich?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl