Werder Bremen vs Wolfsburg

Werder Bremen vs WolfsburgWerder BremenWolfsburg

⚽ 2023-01-28 – Bundesliga

 

Werder Bremen vs Wolfsburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Werder Bremen en Wolfsburg wordt op 2023-01-28 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach O. Werner heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Wolfsburg 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Werder Bremen vs Wolfsburg, behaalde Werder Bremen 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Wolfsburg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Werder Bremen: n/a
  • voor Wolfsburg: n/a

Werder Bremen vs Wolfsburg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Werder Bremen en Wolfsburg:

Datum Uitslagen
2022-08-06 Wolfsburg 2 – 2 Werder Bremen
2021-03-20 Werder Bremen 1 – 2 Wolfsburg
2020-11-27 Wolfsburg 5 – 3 Werder Bremen
2020-06-07 Werder Bremen 0 – 1 Wolfsburg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Werder Bremen vs Wolfsburg H2H pagina aan.

Werder Bremen vs Wolfsburg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Werder Bremen vs Wolfsburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Werder Bremen - Wolfsburg gespeeld in de Bundesliga op 2023-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Werder Bremen vs Wolfsburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Werder Bremen - Wolfsburg gespeeld in de Bundesliga op 2023-01-28 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Werder Bremen tegen Wolfsburg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Werder Bremen tegen Wolfsburg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Werder Bremen vs Wolfsburg?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,