West Ham United vs Chelsea

West Ham United vs ChelseaWest Ham UnitedChelsea

⚽ 2023-08-20 – Premier League

 

West Ham United vs Chelsea Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen West Ham United en Chelsea wordt op 2023-08-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Moyes heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Chelsea 0 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen West Ham United vs Chelsea, behaalde West Ham United 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Chelsea uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor West Ham United: J. Bowen(1 goals/match);
  • voor Chelsea: A. Disasi(1 goals/match);

West Ham United vs Chelsea Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen West Ham United en Chelsea:

Datum Uitslagen
2023-02-11 West Ham United 1 – 1 Chelsea
2022-09-03 Chelsea 2 – 1 West Ham United
2022-04-24 Chelsea 1 – 0 West Ham United
2021-12-04 West Ham United 3 – 2 Chelsea

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de West Ham United vs Chelsea H2H pagina aan.

West Ham United vs Chelsea voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

West Ham United vs Chelsea Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd West Ham United - Chelsea gespeeld in de Premier League op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

West Ham United vs Chelsea Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd West Ham United - Chelsea gespeeld in de Premier League op 2023-08-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op West Ham United tegen Chelsea?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd West Ham United tegen Chelsea te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd West Ham United vs Chelsea?

Geplaatst in Premier League Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ | loketkansspel.nl