Westerlo vs Union Saint-Gilloise

Westerlo vs Union Saint-GilloiseWesterloUnion Saint-Gilloise

⚽ 2023-10-29 – First Division A

 

Westerlo vs Union Saint-Gilloise Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Westerlo en Union Saint-Gilloise wordt op 2023-10-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. De Roeck heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Union Saint-Gilloise 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Westerlo vs Union Saint-Gilloise, behaalde Westerlo 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Union Saint-Gilloise uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Westerlo: n/a
  • voor Union Saint-Gilloise: D. Eckert Ayensa(0.83 goals/match);R. Sykes(1 goals/match);

Westerlo vs Union Saint-Gilloise Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Westerlo en Union Saint-Gilloise:

Datum Uitslagen
2023-02-25 Westerlo 4 – 2 Union Saint-Gilloise
2022-11-06 Union Saint-Gilloise 1 – 1 Westerlo
2021-03-19 Westerlo 2 – 2 Union Saint-Gilloise
2020-12-20 Union Saint-Gilloise 2 – 1 Westerlo

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Westerlo vs Union Saint-Gilloise H2H pagina aan.

Westerlo vs Union Saint-Gilloise voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Westerlo vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Westerlo - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-10-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Westerlo vs Union Saint-Gilloise Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Westerlo - Union Saint-Gilloise gespeeld in de First Division A op 2023-10-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Westerlo tegen Union Saint-Gilloise?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Westerlo tegen Union Saint-Gilloise te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Westerlo vs Union Saint-Gilloise?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,

Verifieer je leeftijd