Willem II vs VVV

Willem II vs VVVWillem IIVVV

⚽ 2023-05-27 – Eredivisie

 

Willem II vs VVV Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Willem II en VVV wordt op 2023-05-27 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 14:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Robbemond heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl VVV 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Willem II vs VVV, behaalde Willem II 1 overwinningen in eigen huis, terwijl VVV uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Willem II: n/a
  • voor VVV: n/a

Willem II vs VVV Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Willem II en VVV:

Datum Uitslagen
2023-05-23 VVV 3 – 2 Willem II
2023-04-09 Willem II 2 – 1 VVV
2022-11-11 VVV 0 – 0 Willem II
2021-01-10 VVV 2 – 1 Willem II

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Willem II vs VVV H2H pagina aan.

Willem II vs VVV voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Willem II vs VVV Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Willem II - VVV gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Willem II vs VVV Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Willem II - VVV gespeeld in de Eredivisie op 2023-05-27 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Willem II tegen VVV?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Willem II tegen VVV te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Willem II vs VVV?

Geplaatst in Eredivisie Getagd met ,