Wolfsburg vs Bayer Leverkusen

Wolfsburg vs Bayer LeverkusenWolfsburgBayer Leverkusen

⚽ 2023-04-16 – Bundesliga

 

Wolfsburg vs Bayer Leverkusen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Wolfsburg en Bayer Leverkusen wordt op 2023-04-16 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 17:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach N. Kovač heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Bayer Leverkusen 5 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Wolfsburg vs Bayer Leverkusen, behaalde Wolfsburg 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Bayer Leverkusen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Wolfsburg: n/a
  • voor Bayer Leverkusen: n/a

Wolfsburg vs Bayer Leverkusen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Wolfsburg en Bayer Leverkusen:

Datum Uitslagen
2022-10-22 Bayer Leverkusen 2 – 2 Wolfsburg
2022-03-20 Wolfsburg 0 – 2 Bayer Leverkusen
2021-10-30 Bayer Leverkusen 0 – 2 Wolfsburg
2021-01-23 Bayer Leverkusen 0 – 1 Wolfsburg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Wolfsburg vs Bayer Leverkusen H2H pagina aan.

Wolfsburg vs Bayer Leverkusen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Wolfsburg vs Bayer Leverkusen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Wolfsburg - Bayer Leverkusen gespeeld in de Bundesliga op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Wolfsburg vs Bayer Leverkusen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Wolfsburg - Bayer Leverkusen gespeeld in de Bundesliga op 2023-04-16 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Wolfsburg tegen Bayer Leverkusen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Wolfsburg tegen Bayer Leverkusen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Wolfsburg vs Bayer Leverkusen?

Geplaatst in Bundesliga Getagd met ,
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | loketkansspel.nl