Zalgiris Kaunas vs Bayern

Zalgiris Kaunas vs BayernZalgiris KaunasBayern

🏀 2023-11-17 – Euroleague

 

Zalgiris Kaunas vs Bayern Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Bayern in de Euroleague begint om 18:00 op 2023-11-17. De thuisploeg komt met 8 overwinningen uit de laatste 9 gespeelde wedstrijden, terwijl Bayern een 0.571 procent winstpercentage heeft uit de laatste 7 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Zalgiris Kaunas met 1 overwinningen thuis, terwijl Bayern 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Zalgiris Kaunas een gemiddeld puntenverschil van 12.0 punten, terwijl Bayern een gemiddeld puntenverschil van 8.8 punten heeft:

  • Zalgiris Kaunas: 79.2 gemiddelde punten voor, 67.2 gemiddelde punten tegen
  • Bayern: 85.9 gemiddelde punten voor, 77.1 gemiddelde punten tegen

Zalgiris Kaunas vs Bayern Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Zalgiris Kaunas en Bayern:

Datum Uitslagen
2023-04-14 Bayern 80 – 83 Zalgiris Kaunas
2022-12-23 Zalgiris Kaunas 75 – 67 Bayern
2022-01-11 Bayern 74 – 65 Zalgiris Kaunas
2021-10-21 Zalgiris Kaunas 73 – 75 Bayern

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Zalgiris Kaunas tegen Bayern wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Zalgiris Kaunas en Bayern en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Bayern die in de Euroleague op 2023-11-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Zalgiris Kaunas vs Bayern Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Bayern die in de Euroleague op 2023-11-17 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Zalgiris Kaunas tegen Bayern?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Zalgiris Kaunas tegen Bayern, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Zalgiris Kaunas vs Bayern?

Geplaatst in Euroleague Getagd met ,

Verifieer je leeftijd