Zulte-Waregem vs Cercle Brugge

Zulte-Waregem vs Cercle BruggeZulte-WaregemCercle Brugge

⚽ 2023-04-23 – First Division A

 

Zulte-Waregem vs Cercle Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge wordt op 2023-04-23 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. D’Hollander heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cercle Brugge 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Zulte-Waregem vs Cercle Brugge, behaalde Zulte-Waregem 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Cercle Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Zulte-Waregem: n/a
  • voor Cercle Brugge: n/a

Zulte-Waregem vs Cercle Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Zulte-Waregem en Cercle Brugge:

Datum Uitslagen
2022-08-27 Cercle Brugge 1 – 1 Zulte-Waregem
2022-01-23 Cercle Brugge 3 – 1 Zulte-Waregem
2021-09-11 Zulte-Waregem 2 – 4 Cercle Brugge
2020-12-26 Zulte-Waregem 1 – 0 Cercle Brugge

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Zulte-Waregem vs Cercle Brugge H2H pagina aan.

Zulte-Waregem vs Cercle Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Zulte-Waregem vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Zulte-Waregem - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2023-04-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Zulte-Waregem vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Zulte-Waregem - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2023-04-23 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Zulte-Waregem tegen Cercle Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Zulte-Waregem tegen Cercle Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

circus www.circus.nl bet365 www.bet365.nl

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Zulte-Waregem vs Cercle Brugge?

Geplaatst in First Division A Getagd met ,