AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers

AFC Bournemouth vs Wolverhampton WanderersAFC BournemouthWolverhampton Wanderers

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Wolverhampton Wanderers wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Andoni Iraola heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Wolverhampton Wanderers 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers, behaalde AFC Bournemouth 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Wolverhampton Wanderers uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor AFC Bournemouth: n/a
  • voor Wolverhampton Wanderers: n/a

AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen AFC Bournemouth en Wolverhampton Wanderers:

Datum Uitslagen
2023-02-18 Wolverhampton Wanderers 0 – 1 AFC Bournemouth
2022-08-31 AFC Bournemouth 0 – 0 Wolverhampton Wanderers
2020-06-24 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 AFC Bournemouth
2019-11-23 AFC Bournemouth 1 – 2 Wolverhampton Wanderers

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers H2H pagina aan.

AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers gespeeld in de Premier League op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers gespeeld in de Premier League op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op AFC Bournemouth tegen Wolverhampton Wanderers?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd AFC Bournemouth tegen Wolverhampton Wanderers te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd AFC Bournemouth vs Wolverhampton Wanderers?

Verifieer je leeftijd