Albanië vs Spanje

Albanië vs SpanjeAlbaniëSpanje

⚽ 2024-06-24 – Euro

 

Albanië vs Spanje voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Albanië vs Spanje Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Albanië - Spanje gespeeld in de Euro op 2024-06-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Albanië vs Spanje Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Albanië - Spanje gespeeld in de Euro op 2024-06-24 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Albanië tegen Spanje?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Albanië tegen Spanje te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Albanië vs Spanje Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Albanië en Spanje wordt op 2024-06-24 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Sylvinho heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Spanje 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Albanië vs Spanje, behaalde Albanië 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Spanje uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Albanië: n/a
  • voor Spanje: Álvaro Morata(1 goals/match);Dani Carvajal(1 goals/match);Fabián Ruiz(1 goals/match);

Albanië vs Spanje Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Albanië en Spanje:

Datum Uitslagen
2022-03-26 Spanje 2 – 1 Albanië
2017-10-06 Spanje 3 – 0 Albanië
2016-10-09 Albanië 0 – 2 Spanje
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Albanië vs Spanje H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Albanië vs Spanje?

Verifieer je leeftijd