Antwerp vs Cercle Brugge

Antwerp vs Cercle BruggeAntwerpCercle Brugge

⚽ 2024-05-12 – First Division A

 

Antwerp vs Cercle Brugge voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Antwerp vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Antwerp vs Cercle Brugge Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Antwerp - Cercle Brugge gespeeld in de First Division A op 2024-05-12 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Antwerp tegen Cercle Brugge?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Antwerp tegen Cercle Brugge te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Antwerp vs Cercle Brugge Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Antwerp en Cercle Brugge wordt op 2024-05-12 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de First Division A staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. van Bommel heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Cercle Brugge 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Antwerp vs Cercle Brugge, behaalde Antwerp 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Cercle Brugge uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Antwerp: n/a
  • voor Cercle Brugge: n/a

Antwerp vs Cercle Brugge Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Antwerp en Cercle Brugge:

Datum Uitslagen
2024-04-21 Cercle Brugge 0 – 1 Antwerp
2023-12-09 Cercle Brugge 1 – 3 Antwerp
2023-07-30 Antwerp 1 – 0 Cercle Brugge
2022-09-11 Cercle Brugge 0 – 2 Antwerp

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Antwerp vs Cercle Brugge H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Antwerp vs Cercle Brugge?

Verifieer je leeftijd