België vs Slowakije

België vs SlowakijeBelgiëSlowakije

⚽ 2024-06-17 – Euro

 

België vs Slowakije voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

België vs Slowakije Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd België - Slowakije gespeeld in de Euro op 2024-06-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

België vs Slowakije Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd België - Slowakije gespeeld in de Euro op 2024-06-17 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op België tegen Slowakije?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd België tegen Slowakije te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

België vs Slowakije Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen België en Slowakije wordt op 2024-06-17 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Tedesco heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Slowakije 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen België vs Slowakije, behaalde België 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Slowakije uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor België: n/a
  • voor Slowakije: n/a

België vs Slowakije Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen België en Slowakije:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de België vs Slowakije H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd België vs Slowakije?

Verifieer je leeftijd