BFC vs Vrone/Berdos

BFC vs Vrone/BerdosBFCVrone/Berdos

­čĄż 2024-05-11 – Eredivisie

 

BFC vs Vrone/Berdos voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd BFC tegen Vrone/Berdos en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

BFC vs Vrone/Berdos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd BFC - Vrone/Berdos, die in de Eredivisie op 2024-05-11 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

BFC vs Vrone/Berdos Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd BFC - Vrone/Berdos, die in de Eredivisie op 2024-05-11 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op BFC vs Vrone/Berdos te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op BFC tegen Vrone/Berdos kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

BFC vs Vrone/Berdos Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd BFC vs Vrone/Berdos uit de Eredivisie begint om 17:00 GMT op 2024-05-11. Het team van BFC heeft 26 overwinningen uit de 28 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 7 wedstrijden in de laatste 27 wedstrijden heeft gewonnen.

BFC heeft gemiddeld 34.9 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 26.4 punten tegen. Vrone/Berdos daarentegen heeft een gemiddelde 30.6 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 37.9 punten tegen:

  • BFC: 28 wedstrijden gespeeld met 26 overwinningen, 2 x verloren, 1 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Vrone/Berdos: 27 wedstrijden gespeeld met 7 overwinningen, 20 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

BFC vs Vrone/Berdos Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen BFC en Vrone/Berdos hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2023-01-21 BFC 32 – 29 Vrone/Berdos
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

De H2H-gegevens voor BFC tegen Vrone/Berdos zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd BFC vs Vrone/Berdos?

Verifieer je leeftijd