Brentford vs Burnley

Brentford vs BurnleyBrentfordBurnley

⚽ 2023-10-21 – Premier League

 

Brentford vs Burnley Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Brentford en Burnley wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 14:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Frank heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Burnley 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Brentford vs Burnley, behaalde Brentford 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Burnley uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Brentford: n/a
  • voor Burnley: n/a

Brentford vs Burnley Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Brentford en Burnley:

Datum Uitslagen
2022-03-12 Brentford 2 – 0 Burnley
2021-10-30 Burnley 3 – 1 Brentford
2016-01-15 Brentford 1 – 3 Burnley
2015-08-22 Burnley 1 – 0 Brentford

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Brentford vs Burnley H2H pagina aan.

Brentford vs Burnley voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Brentford vs Burnley Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brentford - Burnley gespeeld in de Premier League op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Brentford vs Burnley Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Brentford - Burnley gespeeld in de Premier League op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Brentford tegen Burnley?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Brentford tegen Burnley te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brentford vs Burnley?

Verifieer je leeftijd