Brooklyn Nets vs New York Knicks

Brooklyn Nets vs New York KnicksBrooklyn NetsNew York Knicks

­čĆÇ 2024-01-24 – NBA

 

Brooklyn Nets vs New York Knicks Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Brooklyn Nets tegen New York Knicks in de NBA begint om 01:30 op 2024-01-24. De thuisploeg komt met 17 overwinningen uit de laatste 42 gespeelde wedstrijden, terwijl New York Knicks een 0.605 procent winstpercentage heeft uit de laatste 43 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Brooklyn Nets met 1 overwinningen thuis, terwijl New York Knicks 1 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Brooklyn Nets een gemiddeld puntenverschil van -1.6 punten, terwijl New York Knicks een gemiddeld puntenverschil van 4.6 punten heeft:

  • Brooklyn Nets: 114.2 gemiddelde punten voor, 115.8 gemiddelde punten tegen
  • New York Knicks: 115.2 gemiddelde punten voor, 110.6 gemiddelde punten tegen

Brooklyn Nets vs New York Knicks Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Brooklyn Nets en New York Knicks:

Datum Uitslagen
2023-12-21 Brooklyn Nets 102 – 121 New York Knicks
2023-07-09 Brooklyn Nets 98 – 80 New York Knicks
2023-03-02 New York Knicks 142 – 118 Brooklyn Nets
2023-02-14 New York Knicks 124 – 106 Brooklyn Nets

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Brooklyn Nets tegen New York Knicks wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Brooklyn Nets vs New York Knicks Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Brooklyn Nets en New York Knicks en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Brooklyn Nets vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen New York Knicks die in de NBA op 2024-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Brooklyn Nets vs New York Knicks Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen New York Knicks die in de NBA op 2024-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Brooklyn Nets tegen New York Knicks?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Brooklyn Nets tegen New York Knicks, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Brooklyn Nets vs New York Knicks?

Verifieer je leeftijd