Chelsea vs AFC Bournemouth

Chelsea vs AFC BournemouthChelseaAFC Bournemouth

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Chelsea vs AFC Bournemouth voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Chelsea vs AFC Bournemouth Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Chelsea - AFC Bournemouth gespeeld in de Premier League op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Chelsea vs AFC Bournemouth Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Chelsea - AFC Bournemouth gespeeld in de Premier League op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Chelsea tegen AFC Bournemouth?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Chelsea tegen AFC Bournemouth te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Chelsea vs AFC Bournemouth Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Chelsea en AFC Bournemouth wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Pochettino heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl AFC Bournemouth 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Chelsea vs AFC Bournemouth, behaalde Chelsea 1 overwinningen in eigen huis, terwijl AFC Bournemouth uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Chelsea: n/a
  • voor AFC Bournemouth: n/a

Chelsea vs AFC Bournemouth Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Chelsea en AFC Bournemouth:

Datum Uitslagen
2023-09-17 AFC Bournemouth 0 – 0 Chelsea
2023-05-06 AFC Bournemouth 1 – 3 Chelsea
2022-12-27 Chelsea 2 – 0 AFC Bournemouth
2020-02-29 AFC Bournemouth 2 – 2 Chelsea

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Chelsea vs AFC Bournemouth H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Chelsea vs AFC Bournemouth?

Verifieer je leeftijd