Crystal Palace vs Aston Villa

Crystal Palace vs Aston VillaCrystal PalaceAston Villa

⚽ 2024-05-19 – Premier League

 

Crystal Palace vs Aston Villa voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Crystal Palace vs Aston Villa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Crystal Palace - Aston Villa gespeeld in de Premier League op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Crystal Palace vs Aston Villa Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Crystal Palace - Aston Villa gespeeld in de Premier League op 2024-05-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Crystal Palace tegen Aston Villa?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Crystal Palace tegen Aston Villa te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Crystal Palace vs Aston Villa Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Crystal Palace en Aston Villa wordt op 2024-05-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 15:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach O. Glasner heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Aston Villa 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Crystal Palace vs Aston Villa, behaalde Crystal Palace 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Aston Villa uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Crystal Palace: n/a
  • voor Aston Villa: n/a

Crystal Palace vs Aston Villa Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Crystal Palace en Aston Villa:

Datum Uitslagen
2023-09-16 Aston Villa 3 – 1 Crystal Palace
2023-03-04 Aston Villa 1 – 0 Crystal Palace
2022-08-20 Crystal Palace 3 – 1 Aston Villa
2022-05-15 Aston Villa 1 – 1 Crystal Palace

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Crystal Palace vs Aston Villa H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Crystal Palace vs Aston Villa?

Verifieer je leeftijd