Darmstadt vs RB Leipzig

Darmstadt vs RB LeipzigDarmstadtRB Leipzig

⚽ 2023-10-21 – Bundesliga

 

Darmstadt vs RB Leipzig Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Darmstadt en RB Leipzig wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 13:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach T. Lieberknecht heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RB Leipzig 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Darmstadt vs RB Leipzig, behaalde Darmstadt 1 overwinningen in eigen huis, terwijl RB Leipzig uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Darmstadt: n/a
  • voor RB Leipzig: n/a

Darmstadt vs RB Leipzig Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Darmstadt en RB Leipzig:

Datum Uitslagen
2017-04-01 RB Leipzig 4 – 0 Darmstadt
2016-10-29 Darmstadt 0 – 2 RB Leipzig
2015-04-24 RB Leipzig 2 – 1 Darmstadt
2014-11-08 Darmstadt 1 – 0 RB Leipzig

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Darmstadt vs RB Leipzig H2H pagina aan.

Darmstadt vs RB Leipzig voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Darmstadt vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Darmstadt - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Darmstadt vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Darmstadt - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Darmstadt tegen RB Leipzig?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Darmstadt tegen RB Leipzig te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Darmstadt vs RB Leipzig?

Verifieer je leeftijd