Denemarken vs Engeland

Denemarken vs EngelandDenemarkenEngeland

⚽ 2024-06-20 – Euro

 

Denemarken vs Engeland voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Denemarken vs Engeland Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Denemarken - Engeland gespeeld in de Euro op 2024-06-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Denemarken vs Engeland Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Denemarken - Engeland gespeeld in de Euro op 2024-06-20 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Denemarken tegen Engeland?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Denemarken tegen Engeland te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Denemarken vs Engeland Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Denemarken en Engeland wordt op 2024-06-20 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach K. Hjulmand heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Engeland 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Denemarken vs Engeland, behaalde Denemarken 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Engeland uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Denemarken: n/a
  • voor Engeland: n/a

Denemarken vs Engeland Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Denemarken en Engeland:

Datum Uitslagen
2021-07-07 Engeland 2 – 1 Denemarken
2020-10-14 Engeland 0 – 1 Denemarken
2020-09-08 Denemarken 0 – 0 Engeland
2014-03-05 Engeland 1 – 0 Denemarken

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Denemarken vs Engeland H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denemarken vs Engeland?

Verifieer je leeftijd