Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers

Denver Nuggets vs Los Angeles LakersDenver NuggetsLos Angeles Lakers

­čĆÇ 2024-05-04 – NBA

 

Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Denver Nuggets en Los Angeles Lakers en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2024-05-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Los Angeles Lakers die in de NBA op 2024-05-04 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Denver Nuggets tegen Los Angeles Lakers?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Denver Nuggets tegen Los Angeles Lakers, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Denver Nuggets tegen Los Angeles Lakers in de NBA begint om 05:00 op 2024-05-04. De thuisploeg komt met 57 overwinningen uit de laatste 82 gespeelde wedstrijden, terwijl Los Angeles Lakers een 0.573 procent winstpercentage heeft uit de laatste 82 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Denver Nuggets met 2 overwinningen thuis, terwijl Los Angeles Lakers 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Denver Nuggets een gemiddeld puntenverschil van 5.3 punten, terwijl Los Angeles Lakers een gemiddeld puntenverschil van 0.6 punten heeft:

  • Denver Nuggets: 114.9 gemiddelde punten voor, 109.6 gemiddelde punten tegen
  • Los Angeles Lakers: 118 gemiddelde punten voor, 117.4 gemiddelde punten tegen

Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Denver Nuggets en Los Angeles Lakers:

Datum Uitslagen
2024-04-30 Denver Nuggets 108 – 106 Los Angeles Lakers
2024-04-28 Los Angeles Lakers 119 – 108 Denver Nuggets
2024-04-26 Los Angeles Lakers 105 – 112 Denver Nuggets
2024-04-23 Denver Nuggets 101 – 99 Los Angeles Lakers

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Denver Nuggets tegen Los Angeles Lakers wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Denver Nuggets vs Los Angeles Lakers?

Verifieer je leeftijd