Duitsland vs Denemarken

Duitsland vs DenemarkenDuitslandDenemarken

⚽ 2024-06-29 – Euro

 

Duitsland vs Denemarken voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Duitsland vs Denemarken Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Duitsland - Denemarken gespeeld in de Euro op 2024-06-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Duitsland vs Denemarken Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Duitsland - Denemarken gespeeld in de Euro op 2024-06-29 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Duitsland tegen Denemarken?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Duitsland tegen Denemarken te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Duitsland vs Denemarken Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken wordt op 2024-06-29 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach J. Nagelsmann heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Denemarken 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Duitsland vs Denemarken, behaalde Duitsland 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Denemarken uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Duitsland: n/a
  • voor Denemarken: n/a

Duitsland vs Denemarken Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Duitsland en Denemarken:

Datum Uitslagen
2021-06-02 Duitsland 1 – 1 Denemarken
2017-06-06 Denemarken 1 – 1 Duitsland
2012-06-17 Denemarken 1 – 2 Duitsland
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Duitsland vs Denemarken H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Duitsland vs Denemarken?

Verifieer je leeftijd