Engeland vs Slovenië

Engeland vs SloveniëEngelandSlovenië

⚽ 2024-06-25 – Euro

 

Engeland vs Slovenië voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Engeland vs Slovenië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Engeland - Slovenië gespeeld in de Euro op 2024-06-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Engeland vs Slovenië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Engeland - Slovenië gespeeld in de Euro op 2024-06-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Engeland tegen Slovenië?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Engeland tegen Slovenië te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Engeland vs Slovenië Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Engeland en Slovenië wordt op 2024-06-25 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach G. Southgate heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Slovenië 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Engeland vs Slovenië, behaalde Engeland 2 overwinningen in eigen huis, terwijl Slovenië uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Engeland: J. Bellingham(1 goals/match);
  • voor Slovenië: n/a

Engeland vs Slovenië Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Engeland en Slovenië:

Datum Uitslagen
2017-10-05 Engeland 1 – 0 Slovenië
2016-10-11 Slovenië 0 – 0 Engeland
2015-06-14 Slovenië 2 – 3 Engeland
2014-11-15 Engeland 3 – 1 Slovenië

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Engeland vs Slovenië H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Engeland vs Slovenië?

Verifieer je leeftijd