Feyenoord vs Lazio

Feyenoord vs LazioFeyenoordLazio

⚽ 2023-10-25 – UEFA Champions League

 

Feyenoord vs Lazio Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio wordt op 2023-10-25 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de UEFA Champions League staat op 16:45 GMT. De ploeg onder leiding van coach A. Slot heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Lazio 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Feyenoord vs Lazio, behaalde Feyenoord 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Lazio uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Feyenoord: n/a
  • voor Lazio: n/a

Feyenoord vs Lazio Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Feyenoord en Lazio:

Datum Uitslagen
2022-11-03 Feyenoord 1 – 0 Lazio
2022-09-08 Lazio 4 – 2 Feyenoord
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Feyenoord vs Lazio H2H pagina aan.

Feyenoord vs Lazio voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Feyenoord vs Lazio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Lazio gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Feyenoord vs Lazio Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Feyenoord - Lazio gespeeld in de UEFA Champions League op 2023-10-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Feyenoord tegen Lazio?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Feyenoord tegen Lazio te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Feyenoord vs Lazio?

Verifieer je leeftijd