Frankrijk vs Polen

Frankrijk vs PolenFrankrijkPolen

⚽ 2024-06-25 – Euro

 

Frankrijk vs Polen voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Frankrijk vs Polen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frankrijk - Polen gespeeld in de Euro op 2024-06-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Frankrijk vs Polen Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Frankrijk - Polen gespeeld in de Euro op 2024-06-25 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Frankrijk tegen Polen?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Frankrijk tegen Polen te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Frankrijk vs Polen Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Frankrijk en Polen wordt op 2024-06-25 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 16:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach D. Deschamps heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Polen 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Frankrijk vs Polen, behaalde Frankrijk 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Polen uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Frankrijk: n/a
  • voor Polen: A. Buksa(1 goals/match);

Frankrijk vs Polen Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Frankrijk en Polen:

Datum Uitslagen
2022-12-04 Frankrijk 3 – 1 Polen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Frankrijk vs Polen H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Frankrijk vs Polen?

Verifieer je leeftijd