Georgië vs Tsjechische Republiek

Georgië vs Tsjechische RepubliekGeorgiëTsjechische Republiek

⚽ 2024-06-22 – Euro

 

Georgië vs Tsjechische Republiek voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Georgië vs Tsjechische Republiek Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Georgië - Tsjechische Republiek gespeeld in de Euro op 2024-06-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Georgië vs Tsjechische Republiek Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Georgië - Tsjechische Republiek gespeeld in de Euro op 2024-06-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Georgië tegen Tsjechische Republiek?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Georgië tegen Tsjechische Republiek te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Georgië vs Tsjechische Republiek Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Georgië en Tsjechische Republiek wordt op 2024-06-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach W. Sagnol heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Tsjechische Republiek 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Georgië vs Tsjechische Republiek, behaalde Georgië 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Tsjechische Republiek uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Georgië: n/a
  • voor Tsjechische Republiek: n/a

Georgië vs Tsjechische Republiek Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Georgië en Tsjechische Republiek:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Georgië vs Tsjechische Republiek H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Georgië vs Tsjechische Republiek?

Verifieer je leeftijd