Heidenheim vs Augsburg

Heidenheim vs AugsburgHeidenheimAugsburg

⚽ 2023-10-22 – Bundesliga

 

Heidenheim vs Augsburg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Heidenheim en Augsburg wordt op 2023-10-22 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 15:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach F. Schmidt heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Augsburg 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Heidenheim vs Augsburg, behaalde Heidenheim 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Augsburg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Heidenheim: n/a
  • voor Augsburg: n/a

Heidenheim vs Augsburg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Heidenheim en Augsburg:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Heidenheim vs Augsburg H2H pagina aan.

Heidenheim vs Augsburg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Heidenheim vs Augsburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Augsburg gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Heidenheim vs Augsburg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Heidenheim - Augsburg gespeeld in de Bundesliga op 2023-10-22 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Heidenheim tegen Augsburg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Heidenheim tegen Augsburg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Heidenheim vs Augsburg?

Verifieer je leeftijd