Hellas Verona vs Napoli

Hellas Verona vs NapoliHellas VeronaNapoli

⚽ 2023-10-21 – Serie A

 

Hellas Verona vs Napoli Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Hellas Verona en Napoli wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Serie A staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach M. Baroni heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Napoli 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Hellas Verona vs Napoli, behaalde Hellas Verona 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Napoli uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Hellas Verona: n/a
  • voor Napoli: n/a

Hellas Verona vs Napoli Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Hellas Verona en Napoli:

Datum Uitslagen
2023-04-15 Napoli 0 – 0 Hellas Verona
2022-08-15 Hellas Verona 2 – 5 Napoli
2022-03-13 Hellas Verona 1 – 2 Napoli
2021-11-07 Napoli 1 – 1 Hellas Verona

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Hellas Verona vs Napoli H2H pagina aan.

Hellas Verona vs Napoli voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Hellas Verona vs Napoli Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hellas Verona - Napoli gespeeld in de Serie A op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Hellas Verona vs Napoli Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hellas Verona - Napoli gespeeld in de Serie A op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Hellas Verona tegen Napoli?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Hellas Verona tegen Napoli te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hellas Verona vs Napoli?

Verifieer je leeftijd