Hoffenheim vs RB Leipzig

Hoffenheim vs RB LeipzigHoffenheimRB Leipzig

⚽ 2024-05-03 – Bundesliga

 

Hoffenheim vs RB Leipzig voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Hoffenheim vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hoffenheim - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Hoffenheim vs RB Leipzig Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Hoffenheim - RB Leipzig gespeeld in de Bundesliga op 2024-05-03 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Hoffenheim tegen RB Leipzig?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Hoffenheim tegen RB Leipzig te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Hoffenheim vs RB Leipzig Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Hoffenheim en RB Leipzig wordt op 2024-05-03 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Bundesliga staat op 18:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach P. Matarazzo heeft 2 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl RB Leipzig 4 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Hoffenheim vs RB Leipzig, behaalde Hoffenheim 0 overwinningen in eigen huis, terwijl RB Leipzig uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Hoffenheim: n/a
  • voor RB Leipzig: n/a

Hoffenheim vs RB Leipzig Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Hoffenheim en RB Leipzig:

Datum Uitslagen
2023-12-16 RB Leipzig 3 – 1 Hoffenheim
2023-04-29 RB Leipzig 1 – 0 Hoffenheim
2023-02-01 RB Leipzig 3 – 1 Hoffenheim
2022-11-05 Hoffenheim 1 – 3 RB Leipzig

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Hoffenheim vs RB Leipzig H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Hoffenheim vs RB Leipzig?

Verifieer je leeftijd