Kiel vs Montpellier

Kiel vs MontpellierKielMontpellier

­čĄż 2024-05-02 – Champions League

 

Kiel vs Montpellier voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kiel tegen Montpellier en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kiel vs Montpellier Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kiel - Montpellier, die in de Champions League op 2024-05-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kiel vs Montpellier Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kiel - Montpellier, die in de Champions League op 2024-05-02 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken. Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kiel vs Montpellier te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kiel tegen Montpellier kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews. Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kiel vs Montpellier Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kiel vs Montpellier uit de Champions League begint om 16:45 GMT op 2024-05-02. Het team van Kiel heeft 19 overwinningen uit de 26 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 20 wedstrijden in de laatste 24 wedstrijden heeft gewonnen.

Kiel heeft gemiddeld 35.1 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 31.2 punten tegen. Montpellier daarentegen heeft een gemiddelde 35.9 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 31.2 punten tegen:

  • Kiel: 26 wedstrijden gespeeld met 19 overwinningen, 7 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Montpellier: 24 wedstrijden gespeeld met 20 overwinningen, 4 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kiel vs Montpellier Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kiel en Montpellier hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-24 Montpellier 39 – 30 Kiel
2022-02-23 Kiel 35 – 26 Montpellier
2021-09-30 Montpellier 37 – 30 Kiel
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kiel tegen Montpellier zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kiel vs Montpellier?

Verifieer je leeftijd