Kraainem vs Lebbeke

Kraainem vs LebbekeKraainemLebbeke

šŸ¤¾ 2024-05-25 – Divisie 1

 

Kraainem vs Lebbeke voorspellingen

We kunnen snel kijken naar de H2H-uitslagen voor de wedstrijd Kraainem tegen Lebbeke en de waarschijnlijke wedstrijdwinnaar voor deze handbalwedstrijd berekenen.

Kraainem vs Lebbeke Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kraainem - Lebbeke, die in de Divisie 1 op 2024-05-25 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Kraainem vs Lebbeke Wedtips

De vormgegevens en H2H-statistieken liggen aan de basis van onze voorspelling voor de wedstrijd Kraainem - Lebbeke, die in de Divisie 1 op 2024-05-25 wordt gespeeld. Om onze 1X2 wedtips te bekijken, klik op de knop Voorspelling onthullen.

Voordat u wedt op de wedstrijdwinnaar, raden we u aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken.Ā Het beste kunt u zelf de statistieken met de gegevens van HandballStats247.com doornemen om vervolgens de beste weddenschap optie te kunnen kiezen.

Welke bookmaker moet u gebruiken om op Kraainem vs Lebbeke te wedden?

Hieronder staan enkele aanbevolen websites waar u weddenschappen op Kraainem tegen Lebbeke kunt plaatsen, evenals andere weddenschapmarkten zoals over/under, odd/even, half-time winnaar etc.:

Deze aanbieders worden aanbevolen op basis van ervaring in de branche en gebruikerreviews.Ā Deze bookmakers bieden ook bonussen voor nieuwe klanten, die prima te gebruiken zijn voor weddenschappen op voetbal, handbal en andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kraainem vs Lebbeke Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd Kraainem vs Lebbeke uit de Divisie 1 begint om 18:15 GMT op 2024-05-25.Ā Het team van Kraainem heeft 5 overwinningen uit de 7 laatste wedstrijden, terwijl de uitploeg 1 wedstrijden in de laatste 7 wedstrijden heeft gewonnen.

Kraainem heeft gemiddeld 36.6 punten voor per wedstrijd en gemiddeld 35.3 punten tegen. Lebbeke daarentegen heeft een gemiddelde 38.4 punten voor per wedstrijd en een puntengemiddelde van 41.6 punten tegen:

  • Kraainem: 7 wedstrijden gespeeld met 5 overwinningen, 2 x verloren, 2 x gelijkspel in de nationale competitie
  • Lebbeke: 7 wedstrijden gespeeld met 1 overwinningen, 6 x verloren, x gelijkspel in de nationale competitie

Kraainem vs Lebbeke Head-to-Head Uitslagen

De laatste 4 head to head handbalwedstrijden tussen Kraainem en Lebbeke hadden de volgende uitslagen:

Datum Uitslagen
2024-04-13 Lebbeke 30 – 32 Kraainem
2024-01-27 Kraainem 32 – 25 Lebbeke
2023-10-14 Lebbeke 25 – 33 Kraainem
n/a n/a

De H2H-gegevens voor Kraainem tegen Lebbeke zijn makkelijk en overzichtelijk op HandballStats247 terug te vinden, waar ook diverse andere wedstrijd- en competitieresultaten worden aangeboden.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kraainem vs Lebbeke?

Verifieer je leeftijd