Kroatië vs Albanië

Kroatië vs AlbaniëKroatiëAlbanië

⚽ 2024-06-19 – Euro

 

Kroatië vs Albanië voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Kroatië vs Albanië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kroatië - Albanië gespeeld in de Euro op 2024-06-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Kroatië vs Albanië Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Kroatië - Albanië gespeeld in de Euro op 2024-06-19 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Kroatië tegen Albanië?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Kroatië tegen Albanië te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Kroatië vs Albanië Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Kroatië en Albanië wordt op 2024-06-19 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach Z. Dalić heeft 3 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Albanië 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Kroatië vs Albanië, behaalde Kroatië 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Albanië uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Kroatië: n/a
  • voor Albanië: n/a

Kroatië vs Albanië Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Kroatië en Albanië:

Datum Uitslagen
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Kroatië vs Albanië H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Kroatië vs Albanië?

Verifieer je leeftijd