Le Havre vs Strasbourg

Le Havre vs StrasbourgLe HavreStrasbourg

⚽ 2024-05-04 – Ligue 1

 

Le Havre vs Strasbourg voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Le Havre vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Le Havre - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Le Havre vs Strasbourg Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Le Havre - Strasbourg gespeeld in de Ligue 1 op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Le Havre tegen Strasbourg?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Le Havre tegen Strasbourg te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Le Havre vs Strasbourg Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Le Havre en Strasbourg wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Ligue 1 staat op 13:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach L. Elsner heeft 0 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Strasbourg 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Le Havre vs Strasbourg, behaalde Le Havre 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Strasbourg uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Le Havre: n/a
  • voor Strasbourg: n/a

Le Havre vs Strasbourg Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Le Havre en Strasbourg:

Datum Uitslagen
2024-02-07 Strasbourg 3 – 1 Le Havre
2023-12-10 Strasbourg 2 – 1 Le Havre
2017-04-28 Strasbourg 2 – 0 Le Havre
2016-11-29 Le Havre 0 – 1 Strasbourg

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Le Havre vs Strasbourg H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Le Havre vs Strasbourg?

Verifieer je leeftijd