Manchester City vs Wolverhampton Wanderers

Manchester City vs Wolverhampton WanderersManchester CityWolverhampton Wanderers

⚽ 2024-05-04 – Premier League

 

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - Wolverhampton Wanderers gespeeld in de Premier League op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Manchester City - Wolverhampton Wanderers gespeeld in de Premier League op 2024-05-04 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Manchester City tegen Wolverhampton Wanderers?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Manchester City tegen Wolverhampton Wanderers te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Manchester City en Wolverhampton Wanderers wordt op 2024-05-04 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Premier League staat op 16:30 GMT. De ploeg onder leiding van coach Pep Guardiola heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Wolverhampton Wanderers 1 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Manchester City vs Wolverhampton Wanderers, behaalde Manchester City 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Wolverhampton Wanderers uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Manchester City: n/a
  • voor Wolverhampton Wanderers: n/a

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Manchester City en Wolverhampton Wanderers:

Datum Uitslagen
2023-09-30 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Manchester City
2023-01-22 Manchester City 3 – 0 Wolverhampton Wanderers
2022-09-17 Wolverhampton Wanderers 0 – 3 Manchester City
2022-05-11 Wolverhampton Wanderers 1 – 5 Manchester City

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Manchester City vs Wolverhampton Wanderers H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Manchester City vs Wolverhampton Wanderers?

Verifieer je leeftijd