Miami Heat vs Sacramento Kings

Miami Heat vs Sacramento KingsMiami HeatSacramento Kings

­čĆÇ 2024-02-01 – NBA

 

Miami Heat vs Sacramento Kings Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd Miami Heat tegen Sacramento Kings in de NBA begint om 01:30 op 2024-02-01. De thuisploeg komt met 24 overwinningen uit de laatste 47 gespeelde wedstrijden, terwijl Sacramento Kings een 0.6 procent winstpercentage heeft uit de laatste 45 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we Miami Heat met 2 overwinningen thuis, terwijl Sacramento Kings 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft Miami Heat een gemiddeld puntenverschil van -1.3 punten, terwijl Sacramento Kings een gemiddeld puntenverschil van 0.9 punten heeft:

  • Miami Heat: 110.4 gemiddelde punten voor, 111.7 gemiddelde punten tegen
  • Sacramento Kings: 118.4 gemiddelde punten voor, 117.5 gemiddelde punten tegen

Miami Heat vs Sacramento Kings Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen Miami Heat en Sacramento Kings:

Datum Uitslagen
2022-11-03 Miami Heat 110 – 107 Sacramento Kings
2022-10-29 Sacramento Kings 119 – 113 Miami Heat
2022-03-29 Miami Heat 123 – 100 Sacramento Kings
2022-01-02 Sacramento Kings 115 – 113 Miami Heat

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de Miami Heat tegen Sacramento Kings wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

Miami Heat vs Sacramento Kings Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen Miami Heat en Sacramento Kings en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

Miami Heat vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

Miami Heat vs Sacramento Kings Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd Miami Heat tegen Sacramento Kings die in de NBA op 2024-02-01 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op Miami Heat tegen Sacramento Kings?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd Miami Heat tegen Sacramento Kings, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Miami Heat vs Sacramento Kings?

Verifieer je leeftijd