NEC vs Almere City

NEC vs Almere CityNECAlmere City

⚽ 2023-10-21 – Eredivisie

 

NEC vs Almere City Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen NEC en Almere City wordt op 2023-10-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Eredivisie staat op 18:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Meijer heeft 1 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Almere City 2 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen NEC vs Almere City, behaalde NEC 0 overwinningen in eigen huis, terwijl Almere City uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor NEC: n/a
  • voor Almere City: D. Post(1 goals/match);

NEC vs Almere City Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen NEC en Almere City:

Datum Uitslagen
2023-01-11 Almere City 0 – 4 NEC
2021-04-02 Almere City 2 – 0 NEC
2020-09-20 NEC 0 – 1 Almere City
2019-12-13 NEC 2 – 3 Almere City

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de NEC vs Almere City H2H pagina aan.

NEC vs Almere City voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

NEC vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd NEC - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

NEC vs Almere City Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd NEC - Almere City gespeeld in de Eredivisie op 2023-10-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op NEC tegen Almere City?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd NEC tegen Almere City te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd NEC vs Almere City?

Verifieer je leeftijd