Nederland vs Frankrijk

Nederland vs FrankrijkNederlandFrankrijk

⚽ 2024-06-21 – Euro

 

Nederland vs Frankrijk voorspellingen

Zoals u uit bovenstaande H2H tabel kunt afleiden en door naar de vorm van elk team in hun afgelopen 5 wedstrijden te kijken, kunnen wij een kansberekening maken voor de eventuele uiteindelijke uitslag van deze wedstrijd.

Nederland vs Frankrijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk gespeeld in de Euro op 2024-06-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Nederland vs Frankrijk Wedtips

Onze prognose voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk gespeeld in de Euro op 2024-06-21 is gebaseerd op de meest recente vormstatistieken voor elk elftal en H2H-gegevens. Klik op de knop Onthul Prognose om onze wedtips te bekijken.

Maak uw eigen wedstrijdanalyse op basis van de beschikbare statistieken voordat u beslist op welke uitslag u wilt wedden. Het is altijd raadzam om eerst de statistieken van SoccerStats247.com te bekijken om een zorgvuldigde beslissing te nemen.

Waar te wedden op Nederland tegen Frankrijk?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare website om een weddenschap op de wedstrijd Nederland tegen Frankrijk te plaatsen, dan raden we u aan de volgende opties te bekijken:

Deze aanbieders hebben stuk voor stuk goede reviews van de gebruikers gekregen, bieden een welkomstbonuspakket bij registratie, hebben diverse sportweddenschap opties voor voetbal, tennis, basketbal en meer dan 20 andere sporten. Wed bewust en verantwoordelijk. 18+. De algemene bonusvoorwaarden zijn van toepassing, en alleen beschikbaar voor nieuwe spelers.

Nederland vs Frankrijk Wedstrijd Voorbeschouwingen

De wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk wordt op 2024-06-21 gespeeld. De aanvangstijd van deze ontmoeting uit de Euro staat op 19:00 GMT. De ploeg onder leiding van coach R. Koeman heeft 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden, terwijl Frankrijk 3 overwinning uit hun laatste 5 wedstrijden behaalde.

Wat betreft de afgelopen head-to-head ontmoetingen Nederland vs Frankrijk, behaalde Nederland 1 overwinningen in eigen huis, terwijl Frankrijk uit nog geen zege behaalde.

Het maken van doelpunten mag verwacht worden van een aantal spelers uit elk elftal, die een gemiddelde van meer dan 0,8 gemaakte doelpunten/wedstrijd hebben. Hieronder is een lijst van spelers die in aanmerking komen:

  • voor Nederland: W. Weghorst(1 goals/match);C. Gakpo(1 goals/match);
  • voor Frankrijk: n/a

Nederland vs Frankrijk Head-to-Head Uitslagen

In de volgende tabel kunt u de uitslagen bekijken van de afgelopen 4 ontmoetingen tussen Nederland en Frankrijk:

Datum Uitslagen
2023-10-13 Nederland 1 – 2 Frankrijk
2023-03-24 Frankrijk 4 – 0 Nederland
2018-11-16 Nederland 2 – 0 Frankrijk
2018-09-09 Frankrijk 2 – 1 Nederland

Als u geïnteresseerd bent in meer Head-to-Head gegevens en league statistieken voor elk team, raden we u de Nederland vs Frankrijk H2H pagina aan.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd Nederland vs Frankrijk?

Verifieer je leeftijd