New Orleans Pelicans vs Utah Jazz

New Orleans Pelicans vs Utah JazzNew Orleans PelicansUtah Jazz

­čĆÇ 2024-01-24 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Wedstrijd Voorbeschouwingen

De te spelen wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Utah Jazz in de NBA begint om 02:00 op 2024-01-24. De thuisploeg komt met 25 overwinningen uit de laatste 43 gespeelde wedstrijden, terwijl Utah Jazz een 0.5 procent winstpercentage heeft uit de laatste 44 gespeelde wedstrijden.

Als het gaat om de laatste 4 ontmoetingen tussen beide teams, hebben we New Orleans Pelicans met 1 overwinningen thuis, terwijl Utah Jazz 0 overwinningen tijdens de uitwedstrijden heeft geboekt.

Voor het huidige seizoen heeft New Orleans Pelicans een gemiddeld puntenverschil van 4.4 punten, terwijl Utah Jazz een gemiddeld puntenverschil van -1.4 punten heeft:

  • New Orleans Pelicans: 116.7 gemiddelde punten voor, 112.3 gemiddelde punten tegen
  • Utah Jazz: 117.3 gemiddelde punten voor, 118.7 gemiddelde punten tegen

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Head-to-Head Uitslagen

Onderstaande tabel toont de resultaten van de laatste 4 onderlinge ontmoetingen tussen New Orleans Pelicans en Utah Jazz:

Datum Uitslagen
2023-12-29 New Orleans Pelicans 112 – 105 Utah Jazz
2023-11-28 Utah Jazz 114 – 112 New Orleans Pelicans
2023-11-26 Utah Jazz 105 – 100 New Orleans Pelicans
2022-12-16 Utah Jazz – New Orleans Pelicans

Naast de einduitslagen van deze wedstrijden, kunt u meer H2H-gegevens voor de New Orleans Pelicans tegen Utah Jazz wedstrijd bekijken, met de huidige teamvorm en ranking.

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Voorspellingen

Met een snelle blik op de eerdere H2H-uitslagen tussen New Orleans Pelicans en Utah Jazz en de winstpercentages voor elk team, kunnen we een waarschijnlijkheid berekenen voor de wedstrijdwinnaar van deze basketbalwedstrijd.

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Utah Jazz die in de NBA op 2024-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Wedtips

Onze voorspelling voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Utah Jazz die in de NBA op 2024-01-24 wordt gespeeld, is gebaseerd op de vormgegevens voor elk individueel team en de H2H-statistieken. Klik op de knop 'Voorspelling onthullen' om onze voorspelling voor de wedstrijdwinnaar te bekijken.

We raden u ten zeerste aan meer gedetailleerde statistieken te bekijken en uw eigen mening te vormen voordat u een beslissing neemt over de eventuele wedstrijdwinnaar. Het beste is om eerst de statistieken met de gegevens van BasketballStats247.com door te nemen om vervolgens de beste weddenschap te kunnen kiezen.

Waar kunt u wedden op New Orleans Pelicans tegen Utah Jazz?

Hieronder hebben we een aantal aanbevolen websites bij elkaar gezet waar u weddenschappen voor de wedstrijdwinnaar kunt plaatsen voor de wedstrijd New Orleans Pelicans tegen Utah Jazz, samen met een aantal andere weddenschappen markten zoals over/under, half time winnaar en meer:

Onze aanbeveling voor deze aanbieders is gebaseerd op gebruikersbeoordelingen en ervaring in de branche. Bovendien bieden deze bookmakers registratiebonussen voor nieuwe gebruikers, en bieden ook veel keus voor sportweddenschappen op voetbal, tennis, handbal en meer dan 20 andere sporten. Disclaimer: We hebben ook reclameovereenkomsten met deze aanbevolen online wedkantoren gesloten.

Wat is uw reactie en prognose op de wedstrijd New Orleans Pelicans vs Utah Jazz?

Verifieer je leeftijd